Motocross -kisa MP Messut | Sanna Mämmi raportoi

Linkki juttuun: Motocross -kisa MP Messut | Sanna Mämmi

Sanna Mämmi kävi osallistumassa Julkkiskisaan MP14-messuilla. Sanna, Martti ”Eppu” Syrjä, Arttu Harkki, Emma Kimiläinen, Nora Hautakangas sekä Esko Eerikäinen saivat samalla kunnian tutustua offroad puolen tämän kauden kuumimpaan sähköiseen uutuuteen KTM Freeride E -malliin. Videolla Sannaa ohjaa ja tsemppaa pienellä huumorilla myös moottoripyörien kanssa vanhana tekijänä tiedetty  ”Eppu” Syrjä.

Oppaana ja rohkaisevana esimerkkinä julkkiskuskeille toimi kukapa muukaan kuin itse Mika Kallio & Kallio Racing.

 

Kyseessähän oli KTM:n kyseisen pyörän Suomen ja Pohjolan ensi-ilta esiintyminen.

Ja eipä ole liioittelua sanoa että kyseessä oli myös MAAILMAN ensi-ilta sillä pyörää ei ole aikaisemmin saanut koeajaa kukaan loppukäyttäjä tai kuluttaja KTM:n omien tehtaiden ulkopuolella. Joten Suomi ja Electric Arena on jälleen näyttänyt esimerkkiä muille uutuuksien markkinoille tuonnissa!