MTV3/Teknavi ja Sportsetter vierailivat Electric Arenalla

KTM

KATSO OHJELMA: Teknavi – MTV Katsomo – Ohjelmat – Teknavi

 

Electric Arena ja Sportsetter olivat mukana Maikkarin suositussa Teknavi -ohjelmassa. Sportsetter -palvelun käyttäjät voivat tutustua uusiin vapaa-ajan harrasteisiin ja löytää sekä kokeilla helposti näitä uusia mahdollisuuksia palvelun harrastepasseilla. Electric Arena halusi olla mukana tuomassa monipuolisuutta ja ennakkoluulottomuutta niin Sportsetterin tarjoomaan kuin myös Suomen laajaan vapaa-ajan harrastekenttään.

Kolmen kesän ajan Electric Arenan palvelua on kehitetty ja nyt on edessä The Kesä!

Tarjolla on uusitut radat, huikea uutuus pyörä KTM Freeride E, uutta vapaa-ajan tuotemyyntiä Masalassa ja kaiken kruununa radalla on nykyaikainen ajanottolaitteisto. Jatkossa siis voit vertailla aikojasi omiin aikaisempiin suoritteisiin tai vaikkapa alan huippujen kuten Toni Erikssonin parhaisiin kierroksiin!

Oletko kiinnostunut kokeilemaan Electric Arenan kautta moottoriurheilua tai päästä kosketuksiin moottoripyörien kanssa?

Käypä sitten heti rekisteröitymässä Sportsetterin käyttäjäksi niin olet jo monta askelta lähempänä uutta taatusti mieliinpainuvaa kokemusta!

Voit myös tehdä tarjouspyynnön Electric Arenan tapahtumista yrityksille, perheille ja kaveriporukoilla. Tee tästä tarjouspyyntö!

 

Lisää tietoa:

Sportsetter
www.sportsetter.com

 

Electric Arena
www.electricarena.fi