Electric Arena Vantaan Lavankoon!

Elmotion Oy:n ja Vantaan moottorikerhon (VMK) yhteistyö vie Electric Arena konseptin niin kutsutulle Vantaan vauhtikeskuksena tunnetulle alueelle, joka sijaitsee aivan Helsinki – Vantaan kansainvälisen lentokentän naapurissa.

Yhteistyösopimus solmittiin sopivasti juuri MP-17 messujen alla ja näin ollen messuvierailla on oiva tilaisuus tutustua uutuuteen heti tuoreeltaan. Ja tietenkin, unohtamatta mahtavia messutarjouksia.

Yhteistyön myötä moottoripyöräurheilun kokeilumahdollisuudet VMK:n alueella helpottuvat merkittävästi. Yhteisenä tavoitteenamme onkin aktivoida sekä nuoria, että vanhempia – mahdollisesti jo aiemmin harrastuksen parissa olleita kuljettajia sukupuoleen katsomatta. Nyt ei kokeilemninen ole ainakaan mahdollisuudesta kiinni, eikä myöskään harrastamisen hinta päätä huimaa.

Vantaan moottorikerho on jäsen- ja ajomäärältään Suomen aktiivisimpia moottorikerhoja, sekä sijainniltaan poikkeuksellisen helposti saavutettavissa.

Yhteistyön myötä Electric Arenan asiakkaiden ajomahdollisuudet ja palveluvalikoima tulevat merkittävästi monipuolistumaan.

 

Nähdään messuilla!

 

Terveisin,

Electric Arenan tiimi